Pod kreativnom grafikom podrazumevamo sve ono što stvorimo bazirajući se na sopstvenoj zamisli, ali uz dogovor i poštovanje vizije finalnog klijenta.

U takve projekte spada, iznad svega, izrada logotipa, vizit kartica kao i projektovanje izgleda vaših publikacija u propagandne svrhe. Na stranici NAŠI RADOVI naći ćete neke od uradjenih logotipa za NAŠE KLIJENTE.

Flajeri i posteri

Flajeri i posteri su dva različita naziva za, obično, isti proizvod različitih dimenzija. Imaju ulogu da u kratkim crtama najave neki dogadjaj, ili promociju. Treba da sadrže kratak opis i slike, tako da sa vrlo malo podataka privuče pažnju budućeg klijenta.

Vizit karte

Kao što i sam naziv to sugeriše, vaša vizit karta može popraviti ili pokvariti utisak koji ostavljate na Vaše poslovne partnere. One su uobičajan i neophodan vid komunikacije sa klijentima.

Izrada logotipa

Nakon što se sa Vama dogovorimo kako želite da logotip izgleda, šaljemo Vam nekoliko primera u obliku skice i usavršavamo izgled jednog izabranog. Svi logotipi se izradjuju u vektorskom obliku, što znači da ga možete uveličavati do najveće mogućih dimenzija, a kvalitet slike se neće izgubiti.

Brošure i katalozi

Katalozi i brošure su popularno sredstvo tržišne komunikacije. Koriste se za oglašavanje i povećanje prodaje različitih skupova proizvoda, odnosno usluga. Potrebu za katalozima i brošurama ima svaka firma koja se bavi proizvodnjom ili trgovinom.

Priprema za štampu Vašeg kataloga ili brošure treba da bude originalna, uočljiva i da sadrži sve informacije u vezi sa delatnošću, proizvodom ili kompanijom koju predstavljate. Ukoliko nemate pripremljen fajl za štampu brošure ili niste upućeni u izradu iste, mi ćemo Vam pomoći. 

O nama...

Top Graphic United d.o.o. je firma sa višegodišnjim iskustvom u grafičkoj obradi, kako u prelomu teksta tako u kreativnoj grafici. Ono što nas izdvaja je preciznost i dostava projekta u dogovorenom roku. Naše iskustvo je stečeno, prvenstveno, u radu sa inostranim prevodilačkim agencijama.

 

Kontaktirajte nas

Phone 
+381 (0) 640-564-391
+39 320-010-9968
 
Home 
Beograd
Srbija
 
Mail 
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.