Brzo, Precizno & Povoljno!

Radovi se dostavljaju u dogovorenom roku, u protivnom je GRATIS!

1.0
Grafička priprema za štampu
Posebno smo specijalizovani u izradi tehničkih priručnika. 
Pročitajte više
 
2.0
Prevodilačke usluge
Kod nas možete zatražiti uslugu stručnog prevoda na najtraženije jezike sveta.
Pročitajte više
 
3.0
Kreativna grafika

Izrada layout-a za vaše publikacije: 
Brošure, kataloge, flajere, postere i sl.

Pročitaj više

Preciznost naših usluga je jedna od karakteristika firme Top Graphic United. Naše iskustvo nalazi korene u saradnji sa inostranim prevodilačkim agencijama i sredjivanju layout-a na mnogim jezicima, uključujući i one komplikovanije za evropske narode, kao što su: arapski, japanski, kineski i njima slični jezici. Navodimo samo neke detalje koje ne treba ignorisati.
 
 
Grafička revizija
Usled prevoda tekst gubi izgled prvobitnog izvornog dokumenta, zbog razlike u duzini teksta kod različitih jezika. Top Graphic United ce obaviti detaljan pregled i korekciju layout-a koji ce postati veoma sličan originalu.
 
 
 
Tekst u obliku slike
Skenirani dokumenti, ili fotokopije dokumenata nisu spremne za prevod. Top Graphic United vam nudi uslugu preobražaja takvih dokumenata u editabilne i spremne za dalju upotrebu.
 
 
Optimizacija
Dešava se da tekst, naizgled, čist i besprekoran sadrži veliki broj tagova koji rečenice ispresecaju i prevod istih gubi smisao. Iz tog razloga je neophodno obaviti optimizaciju teksta pre prevoda i sredjivanje layout-a posle.
 
 

Naši instrumenti

 
  • Adobe Creative Suite        
  • Adobe Acrobat  
  • Adobe Pagemaker  
  • AdobeFramemaker  
  • Corel DRAW    
  • Microsoft Office      
  • AutoCad  
  • Quark XPress  
  • Open Office  
 

Priprema za štampu

Kao svi iskusni grafičari nudimo usluge pripreme dokumenata za štampu. Ukoliko imate potrebu za katalogom vaših proizvoda, pomoći cemo vam u izboru i realizaciji layout-a. Zahvaljujući programima koje koristimo mozemo zadovoljiti svaki vaš zahtev što se tiče obrade dokumenata koji ćete kasnije poslati na štampu. Svaki dokumenat ćete dobiti u elektronskom obliku, niske rezolucije, pre štampe da biste izvršili vašu finalnu kontrolu i, visoke rezolucije, koji ćete proslediti vašoj tipografiji ili zadržati u arhivi. 

Pročitaj više

O nama...

Top Graphic United d.o.o. je firma sa višegodišnjim iskustvom u grafičkoj obradi, kako u prelomu teksta tako u kreativnoj grafici. Ono što nas izdvaja je preciznost i dostava projekta u dogovorenom roku. Naše iskustvo je stečeno, prvenstveno, u radu sa inostranim prevodilačkim agencijama.

 

Ko je na mreži: 446 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontaktirajte nas

Phone 
+381 (0) 640-564-391
+39 320-010-9968
 
Home 
Beograd
Srbija
 
Mail 
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.